«خانه باغچه‌بان» راه‌اندازی شد
25 اسفند 1400 - 0:02
شناسه : 50819
0

سایت «خانه باغچه‌بان» که قرار است دربرگیرنده‌ تمام آثار و اسناد مربوط به خانواده باغچه‌بان باشد، آغاز به کار کرد. به گزارش مادوند، این صفحه در معرفی خود نوشته است: “سایت «خانه باغچه‌بان» که قرار است دربرگیرنده‌ تمام آثار و اسناد مربوط به خانواده باغچه‌بان باشد امروز سه‌شنبه ۲۴ اسفندماه ۱۴۰۰ آغاز به کار کرد. […]

ارسال توسط :
پ
پ

سایت «خانه باغچه‌بان» که قرار است دربرگیرنده‌ تمام آثار و اسناد مربوط به خانواده باغچه‌بان باشد، آغاز به کار کرد.

به گزارش مادوند، این صفحه در معرفی خود نوشته است: “سایت «خانه باغچه‌بان» که قرار است دربرگیرنده‌ تمام آثار و اسناد مربوط به خانواده باغچه‌بان باشد امروز سه‌شنبه ۲۴ اسفندماه ۱۴۰۰ آغاز به کار کرد.

در «خانه باغچه‌بان» آثار و اسنادی از جبار باغچه‌بان، ثمین باغچه‌بان، اِولین (همسر ثمین باغچه‌بان)، ثمینه باغچه‌بان و کاوه باغچه‌بان (فرزند ثمین و اِولین) در دسترس عموم قرار دارد. این سایت فاز اول کاری خود را آغاز کرده و در ادامه و به مرور تکمیل خواهد شد. قرار است در این سایت تمام آثار صوتی و مکتوب خانواده باغچه‌بان شامل کتاب‌ها، موسیقی‌ها، گفت‌وگوها، سخنرانی‌ها، پارتیتورها، بریده جراید و … بارگذاری شود و به شکل رایگان قابل دسترسی باشد.

«خانه باغچه‌بان» به دلیل علاقه اعضای این خانواده به رخ‌دادهای ملی مثل چهارشنبه‌سوری و نوروز، امروز یعنی چهارشنبه‌سوری سال ۱۴۰۰ راه‌اندازی شده است.

از جمله آثاری که علاقه‌مندان می‌توانند در فاز اول به‌روزرسانی این سایت مشاهد کنند کتاب رباعیات و کتاب بابابرفی اثر جبار باغچه‌بان، مستند به یاد جبار باغچه‌بان (ساخته‌ کیومرث پوراحمد از محصولات قدیمی کانون پروش فکری کودکان)، قطعه‌ منتشرنشده‌ «درخت سرو بودم»، ساخته ثمین باغچه‌بان به خوانندگی اولین باغچه‌بان و بسیاری آثار دیگر است.

این سایت به همت کاوه باغچه‌بان (فرزند ثمین و اِولین باغچه‌بان) و زیر نظر سایر بازماندگان خانواده‌ باغچه‌بان و با همکاری حسام گرشاسبی، روزنامه‌نگار و تهیه‌کننده موسیقی، و جمعی از دوستداران این خانواده راه‌اندازی شده است. علاقه‌مندان به آثار و تاریخ خانواده‌ باغچه‌بان برای اطلاع دقیق از هر آنچه مربوط به این خانواده است و استفاده از آثار آنها می‌توانند به نشانی اینترنتی baghcheban.net مراجعه کنند.”

جبار باغچه‌بان (عسکرزاده) اولین کودکستان و اولین مدرسه کر و لال‌های ایران را در تبریز بنیان نهاد. او ابتدا کودکستانی را با عنوان «باغچه اطفال» دایر کرد و به این دلیل خود را باغچه‌بان نامید. 

جبار باغچه‌بان (عسکرزاده) در سال ۱۲۶۴ شمسی در ایروان، از ایالات قفقاز، به دنیا آمد. پدر و جد او از اهالی تبریز بودند. باغچه‌بان پس از سال‌ها خدمت در راستای توانمندسازی کودکان و افراد کر و لال در ۴ آذر سال ۱۳۴۵ در ۸۱ سالگی با آن همه تلاش و کوشش در راه گسترش و رواج علم‌ چشم از جهان فروبست.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

WeCreativez WhatsApp Support
همکاران ما آماده دریافت نکته نظرات ، پیام و اخبار شما هستند.
با ما در تماس باشید ...👋