قاضی‌زاده هاشمی: ۱۰۰ درصد خدمات بنیاد شهید در بستر الکترونیکی ارایه می‌شود
19 اسفند 1402 - 0:32
شناسه : 288358
0

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: امروز صددرصد خدماتی که توسط بنیاد شهید عرضه می‌شود امروز در بستر الکترونیکی و از طریق پایگاه «ایثار من» ارائه می‌شود. به گزارش مادوند، سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در آستانه فرارسیدن روز بزرگداشت شهدا طی سخنانی پیش از […]

ارسال توسط :
پ
پ

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: امروز صددرصد خدماتی که توسط بنیاد شهید عرضه می‌شود امروز در بستر الکترونیکی و از طریق پایگاه «ایثار من» ارائه می‌شود.

به گزارش مادوند، سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در آستانه فرارسیدن روز بزرگداشت شهدا طی سخنانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه ۱۸ اسفند تهران، اظهار کرد: پیروزی انقلاب اسلامی ایران و پیروزی ملت بزرگ ایران در دفاع مقدس در برابر آماج حملات همه جانبه نظامی دشمنان ملت و امروز پیروزی ملت بزرگ ایران در عرصه‌های مختلف رسانه‌ای و تحریم‌های اقتصادی امری است که بدون وجود روحیه ایثار، گذشت، فداکاری و ایستادگی و آمادکی برای شهادت میسر نمی‌شد.

وی گفت: ملت ایران ملتی است که در برابر یک رژیم تا دندان مسلح با دستان خالی و بدون سلاح و صرفاً با حضور در صحنه، اما با قلب‌هایی پر از ایمان به وعده‌های الهی و با آرمان‌های محکم ایستاد و با رهبری امامی همچون پیامبران توانست در برابر قدرت‌های استبدادی و مادی عالم به پیروزی برسد؛ قدرت‌هایی که امروز به علت ایستادگی ملت ایران ضعیف شده‌اند، در ایام پیروزی انقلاب اسلامی فاتحان جنگ جهانی دوم بودند و با تمام قوا از رژیم طاغوت حمایت می‌کردند، اما ملت بزرگ ایران با قلب‌هایی پر از ایمان و با پیروی از حضرت امام(ره) بر آنها پیروز شدند.

رئیس بنیاد شهید تاکید کرد: انقلاب اسلامی ایران با ایثار ملتی به پیروزی رسید که به جای آنکه به قبیله و حزب خود فکر کند، به منافع ملی کشورش، آرمان ها و ارزشهای اسلامی و ایرانی‌اش فکر کرد و به دنبال استبداد ستیزی و استقلال خواهی خائنان را بیرون کرد. ملت ایران دوران زرینی را تجربه کرد و این دوران زرین در دوران دفاع مقدس به اوج خود رسید.

قاضی‌زاده هاشمی افزود: دنیا جنگ‌های بسیاری را تجربه کرده است و تعداد کشته شدگان ملت‌های مختلف در جنگ‌های مختلف نیز بسیاری بیشتر از شهدای ما در دوران دفاع مقدس است، اما امروز دفاع مقدس ما در عرصه تاریخ به عنوان دورانی ممتاز و درخشان ذکر می‌شود؛ فداکاری برای خاک و وطن ارزشمند است، اما آنچه به این فداکاری عزت و عظمت می‌دهد مانند آنچه در دوران دفاع مقدس ما شکل گرفت، ارزش‌های الهی و ایستادگی در مقابل ظلم و تجاوز جهانی بود.

وی با اشاره به تاکیدات رهبری بر لزوم زنده نگه‌داشتن یاد شهدا گفت: ما با حفظ نام شهدا نه فقط نام یک فرد قهرمان را پاسداری می‌کنیم، بلکه از راه و روش و الگوی زندگی او صحبت می‌کنیم و این اقدام باعث می‌شود که آرمان‌های انقلاب اسلامی زنده بماند؛ وقتی آرمان‌ها زنده بماند ما مرتباً تلاش می‌کنیم اوضاعی که در آن قرار داریم را با آن آرمان‌ها بسنجیم و تلاش کنیم که به آن آرمان‌ها دست یابیم. یاد و نام شهدا حرکت آفرین است و به ما یاد می‌دهد که هرچقدر در سختی باشیم، بزرگ‌تر از فدای جان نیست.

معاون رئیس جمهور همچنین به نامگذاری روز ۲۲ اسفند به عنوان روز شهید اشاره کرد و گفت: دو وظیفه بزرگ تکریم خانواده عزت‌مند ایثار و شهادت و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بر عهده بنیاد شهید قرار دارد؛ بر این مبنا بنیاد شهید باید یک سازمانی فکری و انقلابی در کنار سازمانی باشد که مسئولیت‌های عمومی همگانی را در مقابل خانواده شهدا و ایثارگران دنبال کند.

قاضی‌زاده هاشمی با تاکید بر اینکه هم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و هم تکریم خانواده ایثار و شهادت امری عمومی است، افزود: بنیاد شهید صرفاً به یک سازمان خدماتی تبدیل شده بود، اما در دولت سیزدهم بر اساس بیانات امامین انقلاب، قانون‌های اولیه و سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری به این نقاط شکاف پی بردیم و تلاش بر آن شد تا با بازطراحی مجموعه فعالیت‌ها، ساختار و خدمات بتوانیم تا حدی به ریل اصلی مورد نظر امامین انقلاب بازگردیم.

وی در ادامه به ارائه گزارشی از عملکرد بنیاد شهید طی ۲ سال گذشته پرداخت و گفت: طی این دو سال همه تلاش ما بر آن بوده که بتوانیم نهادی راهبردی و تمدن ساز و بیمه کننده آینده انقلاب اسلامی را مطابق با رویکرد مورد نظر امامین انقلاب ایجاد کنیم. در این مسیر لازم بود ابتدا یک آگاهی بخشی عمومی اتفاق بیفتد و تلاش شد که جایگاه شورای عالی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تقویت شود. تشکیلات شورای مشاورین اجرایی ایثارگران در تمام دستگاه‌های اجرایی تقویت شد در این مدت از دستگاه‌های مختلف وظایفی که باید در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت انجام دهند، کار انجام دهند گزارش کار مطالبه شد که این گزارشات برای عالی ترین مقامات اجرایی کشور ارسال شد.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: طی ۲ سال گذشته عملکرد مجموعه خدمات دولت در بخش‌های مختلف نسبت به عملکرد ۸ سال قبل  از ۲۰۰ الی ۳۰۰ درصد رشد داشتیم. همچنین در سال قبل بنا به اذعان وزارت ارتباطات و سازمان اداری و استخدامی موفق شدیم که زیرساخت الکترونیک برای ارائه خدمات فراهم کنیم و امروز صددرصد خدماتی که توسط بنیاد شهید عرضه می‌شود، در بستر الکترونیکی و از طریق پایگاه «ایثار من» ارائه می‌شود. در این مدت از ابزارهای مختلفی برای داشتن ارتباط مستقیم با خانواده عزیز ایثار و شهادت استفاده شد تا مطالبات جامعه هدف دریافت و به آنها رسیدگی شود.

قاضی زاده هاشمی با تاکید بر اینکه سیاست مردمی سازی و واگذاری امور به مردم به عنوان سیاست اصلی در بنیاد شهید مورد توجه قرار گرفته است، به اقدامات انجام شده توسط بنیاد شهید در زمینه مردمی سازی امور اشاره و عنوان کرد: تعداد زیادی تشکل در حوزه ایثار و شهادت داریم تلاش کردیم که با ۱۳۰ تشکل در این زمینه و همچنین تعداد زیادی از نخبگان فعال در این حوزه ارتباط بگیریم و این عزیزان در حال جایگزین شدن با نظام دولتی در ارایه خدمات هستند.

انتهای پیام 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

WeCreativez WhatsApp Support
همکاران ما آماده دریافت نکته نظرات ، پیام و اخبار شما هستند.
با ما در تماس باشید ...👋