کشف ابزارهای ۷۰۰هزارساله + عکس
17 خرداد 1402 - 22:29
شناسه : 243384
0

باستان‌شناسان ابزارهای هفتصدهزارساله‌ای را در یونان کشف کرده‌اند که می‌تواند تاریخ را بازنویسی کند. به گزارش مادوند به نقل از انشنت اوریجینز، تاریخچه غنی یونان اخیرا با کشف ابزارهای شکار حیرت‌انگیزی به قدمت هفتصدهزار سال وسعت بیشتری پیدا کرده است. این ابزارهای سنگی باستانی که در یک معدن ذغال‌سنگ واقع در «مگالوپولیس» کشف شده‌اند، نه […]

ارسال توسط :
پ
پ

باستان‌شناسان ابزارهای هفتصدهزارساله‌ای را در یونان کشف کرده‌اند که می‌تواند تاریخ را بازنویسی کند.

به گزارش مادوند به نقل از انشنت اوریجینز، تاریخچه غنی یونان اخیرا با کشف ابزارهای شکار حیرت‌انگیزی به قدمت هفتصدهزار سال وسعت بیشتری پیدا کرده است.

این ابزارهای سنگی باستانی که در یک معدن ذغال‌سنگ واقع در «مگالوپولیس» کشف شده‌اند، نه تنها تاریخچه یونان را ۲۵۰ هزار سال افزایش داده‌اند، بلکه درباره تکامل اجداد انسان‌تبار ما پیش از مهاجرت به شمال اروپا، پنجره جدیدی را گشوده‌اند.

شهر باستانی «مگالوپولیس» در منطقه «آرکادیا» قرار داشت. با کشف اخیر ابزارهای سنگی باستانی در معدن ذغال سنگ این شهر، تاریخچه مرتبط با اساطیر و افسانه‌های یونانی زیر سایه رفته و رازهای ارزشمندی درباره انسان‌تباران باستان، بار دیگر در مرکز توجه قرار گرفته است.

ابزارهای هفتصدهزارساله + عکس

بر اساس گزارش «گریک سیتی تایمز»، آثار تاریخی که اخیرا در «مگالوپولیس» کشف شده است، اطلاعات بسیار جدیدی را در اختیار می‌گذارد. در جریان جدیدترین اکتشافی که در قدیمی‌ترین محوطه باستان‌شناسی یونان (به قدمت ۷۰۰ هزار سال) انجام شده است، علاوه‌بر کشف بقایای گوزن عظیم‌الجثه منتقرض‌شده و تعدادی دیگر از حیوانات، ابزارهای سنگی متعلق به دوره پارینه‌سنگی زیرین (۳.۳ میلیون تا ۳۰۰ هزار سال قبل) نیز کشف شد.

ابزارهای هفتصدهزارساله + عکس

این ابزارها که برای قصابی کردن حیوانات و چیدن گیاهان در حدود ۷۰۰ هزار سال پیش مورد استفاده قرار می‌گرفتند، همچنان تیز هستند و گمان می‌رود که انسان‌تباران دوره «پارینه‌سنگی زیرین» آن‌ها را تولید کرده باشند. در صورت تایید نهایی این نتیجه‌گیری و با کشف بقایای انسان‌تباران در این مکان، تاریخچه یونان تا ۲۵۰ هزار سال به عقب بازمی‌گردد.

قدیمی‌ترین ابزارهایی که در یونان کشف شده بود به حوالی ۵۰۰ هزار سال قبل بازمی‌گردند که در غار «پترالونا» کشف شده بودند. این ابزارها به همراه بقایای فسیل‌شده یک جمجمه انسان باستانی پیدا شده بودند. برای تایید نهایی اکتشاف جدیدی که در مگالوپولیس انجام شده است نیز باید بقایای انسان‌تباران کشف شود.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

WeCreativez WhatsApp Support
همکاران ما آماده دریافت نکته نظرات ، پیام و اخبار شما هستند.
با ما در تماس باشید ...👋