نظارت پلیس بر ناوگان باری هوشمند می‌شود/ ۳۶۸ هزار خودروی سنگین زیر ذره‌بین راهور
06 اردیبهشت 1402 - 0:25
شناسه : 222231
0

رئیس پلیس راهور فراجا از برنامه‌ریزی برای تجهیز ناوگان باری کشور به سامانه سپهتن خبرداد. به گزارش مادوند، سردار سیدکمال هادیانفر در جلسه امضاء تفاهم نامه همکاری چهار جانبه برای راه‌اندازی سامانه سپهتن گفت: یکی از کارهایی که با ابتکار پلیس و دستگاه‌های دیگر از سال‌های قبل دنبال شد این بود که ما بتوانیم کامیون‌ها، […]

ارسال توسط :
پ
پ

رئیس پلیس راهور فراجا از برنامه‌ریزی برای تجهیز ناوگان باری کشور به سامانه سپهتن خبرداد.

به گزارش مادوند، سردار سیدکمال هادیانفر در جلسه امضاء تفاهم نامه همکاری چهار جانبه برای راه‌اندازی سامانه سپهتن گفت: یکی از کارهایی که با ابتکار پلیس و دستگاه‌های دیگر از سال‌های قبل دنبال شد این بود که ما بتوانیم کامیون‌ها، تریلی‌ها، تانکر و … را که معمولا کنترل نمی شوند به صورت سیستماتیک و هوشمند کنترل کنیم، در همین راستا نیز سامانه سپهتن اجرایی شد.

وی افزود: بعد از نصب این سامانه،   کامیون‌ها و تریلی‌ها با حرکت از مبدا تا رسیدن به مقصد از سوی پلیس رصد می‌شوند و نحوه رانندگی، وضعیت راننده و سایر موارد که نیاز به کنترل دارد را همانند اتوبوس‌ها کنترل خواهیم کرد.

رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه سامانه سپهتن از سال ۹۳ روی اتوبوس ها نصب شده بود، گفت: امروز ۱۲ هزار اتوبوس این نرم‌افزار صد در صد ایرانی را دارند و از این طریق رفتارهای ترافیکی آنها کنترل می‌شود.

هادیانفر از تجهیز ۳۶۸ هزار دستگاه ناوگان باری جاده‌ای به سامانه سپهتن نیز خبرداد و گفت‌:‌ با مصوبه دولت ۳۶۸ هزار دستگاه کامیون، تریلر و تانکر تا آخر امسال به این سامانه مجهز می شوند  تا بر تردد و تخلفات آنها نظارت داشته باشیم چراکه اکنون نظارت سیستمی بر این وسایل نقلیه و رفتارهای پرخطر آنها وجود ندارد.

رئیس پلیس راهور فراجا در خصوص اهداف تجهیز ناوگان باری جاده‌ای به سامانه سپهتن گفت:  تسهیل و ایجاد نظم در ترددها، پیشگیری از تصادفات و بهینه‌سازی مصرف سوخت، جزو اهداف هایی است که در این طرح پیش بینی شده است.

وی همچین به نقاط حادثه‌ساز جاده‌ای و ایمنی خودروها اشاره کرد و گفت: دو هزار نقطه پرخطر در شهرها وجود دارد که شهرداری‌ها باید آن را رفع خطر کنند. ایمنی خودروها بحث بسیار جدی است که باید در این حوزه وزارت صمت و سازمان استاندارد اقدامات جدی انجام دهند. شما ببینید در همین نوروز ۱۳ دستگاه خودرو در تصادفات دچار حریق شدند و افرادی که در آنها بودند، سوختند.

هادیانفر با بیان اینکه پنج عامل مدیریت، عامل انسانی، راه، وسیله و اصلاح قوانین و مقررات عوامل اصلی تصادفات است، تصریح کرد: اعتقاد ما این است که قوانین بازدارنده نیست و باید حتما اصلاح شود.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

WeCreativez WhatsApp Support
همکاران ما آماده دریافت نکته نظرات ، پیام و اخبار شما هستند.
با ما در تماس باشید ...👋