طراحی سند کاهش آسیب‌های اجتماعی درجامعه کار/شیوع اعتیاد در مناطق با کار سخت‌تر و دور از خانواده
07 اسفند 1402 - 2:30
شناسه : 286649
0

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از طراحی سند کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه کار و تولید خبر داد و گفت: باتوجه به ماموریت‌هایی مانند صیانت از نیروی کار، نشاط و سلامت جامعه کارگری مسئله اصلی ماست لذا در کنار ورزش و برنامه‌های فرهنگی، موضوع کاهش آسیب‌های اجتماعی دغدغه اصلی است. […]

ارسال توسط :
پ
پ

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از طراحی سند کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه کار و تولید خبر داد و گفت: باتوجه به ماموریت‌هایی مانند صیانت از نیروی کار، نشاط و سلامت جامعه کارگری مسئله اصلی ماست لذا در کنار ورزش و برنامه‌های فرهنگی، موضوع کاهش آسیب‌های اجتماعی دغدغه اصلی است.

محمد چکشیان در گفت‌وگو با مادوند، با بیان اینکه در کارخانجات، دغدغه‌ای در حوزه آسیب‌های اجتماعی از جمله بحث سلامت روان، راه‌اندازی خانه‌های بهداشت کارگری و ایستگاه‌های بهگر وجود دارد، گفت: خانه‌های بهداشت در بنگاه‌های ۵۰ تا ۵۰۰ نفره و ایستگاه‌های بهگر بنگاه‌های ۲۰ تا ۵۰ نفره است. در این بخش مراکزی راه‌اندازی می‌شود که موضوعات آسیب‌های اجتماعی، سلامت روان، سلامت جسمی و آموزش‌های لازم با همکاری وزارت بهداشت، معاونت فرهنگی وزارت رفاه و تامین اجتماعی پیگیری می‌شود.

وی با بیان اینکه از دیگر اتفاقاتی که در این مجموعه‌ها رخ می‌دهد بحث آموزش‌های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و به ویژه مواد مخدر است، تاکید کرد: در دولت سیزدهم، ۱۰ هزار و ۹۶۸ دوره آموزشی برگزار شده است که نسبت به گذشته با رشد پنج برابری دوره‌ها همراه بوده است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه با اشاره به موضوع آسیب‌های اجتماعی، تصریح کرد: محیط‌های کاری به دلیل برخی از مشکلات و مسائلی مانند سختی کار، فاصله از خانواده‌ها و همچنین در برخی بخش‌ها آسیب‌های اجتماعی بیشتر از متوسط جامعه است و این مخصوص ایران نیست لذا باتوجه به ماموریت‌هایی مانند صیانت از نیروی کار، نشاط و سلامت جامعه کارگری مسئله اصلی ماست لذا در کنار ورزش و برنامه‌های فرهنگی، موضوع کاهش آسبیهای اجتماعی دغدغه اصلی است و سند کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه کار و تولید را نیز در این مدت طراحی کردیم که متناسب با آن کار پیش می‌رود.

چکشیان در ادامه درباره غربالگری‌ اعتیاد در جامعه کارگری نیز گفت: چندین سال است که پیمایش خوبی در این زمینه صورت نگرفته است و اکنون یکی از برنامه‌ها انجام پیمایش‌های جدید است که امید است این پیمایش اطلاعات وزارتخانه را درباره مسائل آسیب‌ها و دلایل آنها به‌روز کند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در چه نوع محیط‌هایی شیوع اعتیاد در جامعه کارگری بیشتر است؟، توضیح داد: در محیط‌هایی مانند مناطق ویژه که کار سخت‌تر، سنگین‌تر و با خانواده فاصله داشته باشند. حضور خانواده بخشی از آسیب‌ها را کاهش می‌دهد. طبیعتا کار باید آسیب‌های اجتماعی را کاهش دهد اما در بخش‌هایی که کار خاص است، این رقم بالا می‌رود.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

WeCreativez WhatsApp Support
همکاران ما آماده دریافت نکته نظرات ، پیام و اخبار شما هستند.
با ما در تماس باشید ...👋